Skip to main content

Ons assortiment Flon coatings

Pure-Grade Ceramic Coating

FLON haar nieuwste High-Solid coating, de “100% Pure-Grade” is een Nederlandse ontwikkeling, een keramische coating met als bijzondere eigenschap dat het een 100% vaste-stof is. De naam ‘High-Solids’ mag worden gebruikt bij coatings die meer dan 65% vaste bestanddelen bevat. Het is dan ook buitengewoon, dat Polytop behandelingen van deze 100% Solids Coating in haar assortiment  heeft. Dit betekent dat de lak van uw auto behandeld en wordt beschermd door het pure product, zonder toevoegingen en vluchtige stoffen.
Lees meer over deze coating...

SILL Ceramic Coating

SILL Ceramic Coating is een Nederlandse ontwikkeling, een keramische coating met als bijzondere grondstof “Polysilazane”. SILL Ceramic is op dit moment de best beschermende coating die u kunt verkrijgen. SILL Ceramic heeft de look and feel van een transparante laklaag. Het oppervlak is na behandeling spiegelglad en kristalhelder, de lak van uw voertuig voelt zijdezacht aan. Dit product is niet belastend voor het milieu. Kiest u voor deze bijzondere coating, dan krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op glans en duurzaamheid.
Lees meer over deze coating...

Quartz Glas Coating

Quartz Glas Coating is een Nederlandse ontwikkeling, een lakbescherming op basis van Silicium [SiO2] ook wel “kwartsglas” genoemd. Deze coating is bijzonder omdat het silicium bevat hetgeen een onschadelijk bestanddeel is, een product uit de natuur, dat veilig is voor mensen en duurzaam voor het milieu. De basis van deze coating is kristalzand, gereinigd en uiteindelijk verpulvert tot het meest fijne, kristalheldere en zuiverste zand ter wereld. Hoe fijner de grootte [Nano] van deze beschermende deeltjes, des te beter uw auto beschermd, deze coating zorgt ervoor dat zelfs de kleinste vuildeeltjes zich nagenoeg niet aan de lak hechten. Uw auto wordt wel vuil, maar is eenvoudig te reinigen.
Lees meer over deze coating...

PTFE Coating

PTFE Coating [Polytetrafluorethyleen] is de meest budgetvriendelijke optie en reeds 30 jaar in ons assortiment. Bent u op zoek naar een goede beschermlaag en wilt u tegen een betaalbare prijs uitproberen of een coating iets voor u is? Dan hebben wij deze interessante optie voor u. Een coating met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een solide lakbeschermer met een mooie diepe glans. U kiest voor een PTFE Coating omdat de lak temperatuur van uw auto in de zomer kan oplopen tot wel 80/90 graden in de zon. Een normale Auto Wax breekt bij deze temperaturen af, de lak glanst misschien nog wel maar geeft géén bescherming meer. De FLON PTFE Coating kan deze temperaturen met gemak verdragen, uw auto blijft zomer en winter goed beschermd.
Lees meer over deze coating...

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor de coating van uw voertuig.

Neem vrijblijvend contact op met Polytop

Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Naar de webshop