Skip to main content
 

Motoren & scooter coatings

Motoren & scooters

Ook motorfietsen vragen om een goede bescherming een behandeling met keramische coating vergemakkelijkt het reinigen, en maakt de kwetsbare lak krasbestendig.
Keramische coating laten aanbrengen, verduurzaamd uw lak en de waarde van de motor blijft langer behouden!

Een mooie, schone en glimmende motor of scooter is natuurlijk een prachtige verschijning. Wanneer de motor of scooter nieuw is heeft deze altijd een geweldige glans. Wij krijgen veel vragen of wij de buitenzijde van motoren weer kunnen herstellen naar showroom kwaliteit. Uiteraard is dit met motoren ook mogelijk!

Bescherming aanbrengen door middel van het toepassen van glascoating op motoren biedt de oplossing! Door de motor goed schoon te maken en weer op te poetsen gaat die weer prachtig glimmen. Natuurlijk wil je dat deze glans zo lang mogelijk blijft en dat er zo min mogelijk krassen in de lak komen. De keramische of glas coating voor de motor vormt een extra beschermende laag op de lak. Zowel in de stalling alsook in gebruik buiten zal de glascoating de motor beter beschermen, het schoonmaken gaat veel gemakkelijker, water en vuil worden afgestoten waardoor vervuiling minder kans krijgt om te hechten.

Laat uw voertuig door een specialist behandelen voor een prachtig resultaat en een goede beschermende coating.

Keramische coating

Onze SCC NANO Keramische coating biedt hierin een goede uitkomst. Het grote voordeel van deze zeer duurzame coating is dat vuil aanhechting sterk wordt gereduceerd, en daarmee het wassen met 70% vereenvoudigd.

Om extra voorbewerking kosten, die nodig zijn bij een gebruikte motor of scooter te voorkomen, is het verstandig dat u bij aanschaf van een nieuwe direct een beschermende coating laat aanbrengen. Na een grondige voorbewerking behandelen wij ook uw gebruikte motor of scooter met onze duurzame coating.

Informeer naar de mogelijkheden.


Polytop

Autoreiniging & Laktechnieken
Excellent in lak protection

Vraag direct een offerte aan
scooter keramische coating

Beschikbare coatings

SILL Ceramic Coating is een Nederlandse ontwikkeling, een keramische coating met als bijzondere grondstof “Polysilazane”.

Quartz Glas Coating is een Nederlandse ontwikkeling, een lakbescherming op basis van Silicium [SiO2] ook wel “kwartsglas” genoemd.

PTFE Coating [Polytetrafluorethyleen] is de meest budgetvriendelijke optie en reeds 30 jaar in ons assortiment.

motorfiets keramische coating

Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Naar de webshop