Skip to main content

TEXCoat

 

TEXCoat

TEXCoat

TEXCoat biedt bescherming voor stoffen bekleding en diverse soorten textiel. Deze textielcoating is een duurzame, elastische en ademende coating, te gebruiken op textiel, polyester, katoen en mengsels hiervan.

De waterafstotende jas kennen we allemaal, maar wist u dat u ook eenvoudig de bekleding van uw auto kunt laten behandelen met een niet zichtbare vuil- en waterafstotende laag?

Bescherm de bekleding van uw auto of camper
Door het morsen van bijvoorbeeld koffie op uw bekleding, ontstaan er lelijke vlekken en zijn vaak lastig te verwijderen.

Hoe werkt deze textiel coating
TEXCoat vormt een flinterdun laagje rond de vezels van het te beschermen materiaal en reduceert indringen van de meeste vloeistoffen.

Dankzij de vuilafstotende eigenschappen kan de vervuiling gemakkelijk en snel worden opgenomen met een tissue, of keukenpapier. De vloeistof blijft als een “kwikdruppel” op de bekleding liggen en trekt er niet in, deppen met bv keukenpapier is voldoende, niet wrijven!

Deze duurzame coating is geschikt voor zitmeubilair, vloerbedekking en stoffen wandafwerkingen, in ieder type industrie. Meer weten over deze handige coating, vraag het ons..

Vraag direct een offerte aan
Polytop Autoreiniging & Laktechnieken

Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Naar de webshop