Skip to main content
 

Bent u tevreden over onze dienstverlening of heeft u tips voor ons? Schijf dan een review over uw ervaringen met ons bedrijf. Wij kunnen onze dienstverlening dan wellicht nog beter afstemmen op uw behoefte.

 

Polytop Autoreiniging & Laktechnieken

Gastenboek

Schrijf uw ervaring met Polytop in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat wij deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
Carla Carla schreef op 15 juli 2022 om 14 h 55 min
Auto gebracht om rooklucht te verwijderen, behalve de ozonbehandeling, is ook nog de auto van binnen helemaal gereinigd, top! De auto ruikt fris, bedankt!
Stefan Stefan schreef op 15 maart 2022 om 10 h 34 min
Topservice, snel, goed en niet duur. Ook een knappe leenauto mee. Echt een aanrader.
Roel Roel schreef op 25 december 2020 om 10 h 11 min
Maandag onze auto laten bewerken met een beschermde coating en krassen op de motorkap en deur laten verwijderen. Bij ophalen van de auto wisten we niet wat we zagen, daar stond onze zes jarige polo te pronken, alsof hij net uit de showroom kwam. Ook is het een vermelding waard om te zeggen dat de communicatie met het personeel zeer prettig verliep . Aardig man die ons te woord stond, duidelijk prijsafspraken, eventuele leen auto of thuis breng service. Kortom correct geholpen. En hoe is het nu met de polo na een heftige regenbui, deze staat nog steeds te glimmen, vooral in avondlicht.
Willem Willem schreef op 2 november 2020 om 10 h 23 min
Goede ontvangst en uitleg. Professioneel en goed verzorgd.
Wouter Wouter schreef op 11 februari 2020 om 11 h 24 min
Professionele schoonmakers. Heb de auto van binnen en buiten laten schoonmaken, inclusief een ozon behandeling. Polytop was zo flexibel om dat op zaterdag te doen en op zondag even aanwezig te zijn om de auto op te halen. Klasse.
Marcel Marcel schreef op 15 juli 2019 om 14 h 45 min
Mijn MX-5 laten Quartz-coaten. Duidelijke afspraken vooraf en een fantastisch mooi eindresultaat. Hoewel de kleur uni-zwart geen vergevingsgezinde kleur is, zijn alle oneffenheden en steenslag perfect weggewerkt. En wassen is nu wel heel makkelijk. Een regenbui is vaak al voldoende. Het is even een investering (wel voordeliger dan elders), maar met een garantie van 4 jaar op de glans kan er geen wax tegenop. Echt een aanrader!

 

Tot slot

Heeft u na het invullen van ons gastenboek nog iets dat u misschien direct met ons wilt bespreken? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Een krasloze auto? Neem contact op voor een
prijsopgave. Bel ons via 072 - 564 64 44

Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Naar de webshop