Skip to main content
 

Camper & caravan coatings

 

Camper & caravan coatings

Campers en Caravans

Het spreekt voor zich dat de buitenzijde van de camper of caravan onderweg het nodige te lijden heeft.
De zoute aanslag van een tocht langs de kust, de sporen van een verblijf onder bomen, zure regen, inwerking van zonlicht (UV-stralen), pekel, stof, zand alle dragen zij bij aan de vervuiling en veroudering van de laklaag en de kunststof delen van uw dierbare camper of caravan.

Wordt hier niets aan gedaan, dan zal de lak, en gelcoat laag zijn beschermende werking verliezen en kan de verwering en daarmee verkleuring toeslaan. Dit kan zover gaan dat alleen overspuiten nog uitkomst kan bieden. Om deze hoge kosten te voorkomen dient u de camper, caravan of kampeerauto tijdig door een specialist te laten behandeld met een goed beschermende coating.

Keramische coating

Onze SCC NANO Keramische coating biedt hierin een goede uitkomst. Het grote voordeel van deze zeer duurzame coating is dat vuil aanhechting sterk wordt gereduceerd, en daarmee het wassen met 70% vereenvoudigd.

Om extra voorbewerking kosten, die nodig zijn bij een gebruikte camper te voorkomen, is het verstandig dat u bij aanschaf van een nieuwe direct een beschermende coating laat aanbrengen. Na een grondige voorbewerking behandelen wij ook uw gebruikte camper of caravan met onze duurzame coating. Informeer naar de mogelijkheden.

Polytop

Autoreiniging & Laktechnieken
Excellent in lak protection

Vraag direct een offerte aan
Camper met ceramic coating

Beschikbare coatings

Pure-Grade Ceramic Coating is de nieuwste High-Solid coating, de “100% Pure-Grade” is een Nederlandse ontwikkeling, een keramische coating met als bijzondere eigenschap dat het een 100% vaste-stof is.

SILL Ceramic Coating is een Nederlandse ontwikkeling, een keramische coating met als bijzondere grondstof “Polysilazane”.

Quartz Glas Coating is een Nederlandse ontwikkeling, een lakbescherming op basis van Silicium [SiO2] ook wel “kwartsglas” genoemd.

PTFE Coating [Polytetrafluorethyleen] is de meest budgetvriendelijke optie en reeds 30 jaar in ons assortiment.

Polytop Atoreiniging & Laktechnieken

Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Naar de webshop