Skip to main content
 

Een schone auto zonder krassen door Polytop in Alkmaar

 

Een schone auto zonder krassen door Polytop in Alkmaar

 

Een schone auto zonder krassen door Polytop in Alkmaar

1
1

Een schone, glanzende auto zonder krassen. Dat krijgt u bij Polytop in Alkmaar. We hebben alles in huis om uw auto, caravan en camper van binnen tot buiten te behandelen.

 

 

Autoreiniging

Binnenzijdereiniging:
De bekleding wordt nat gereinigd met een tapijtreiniger. Daarbij maken we de auto van plafond tot vloer schoon. Ook de kofferbak met reservewiel nemen we onder handen. We wassen de ruiten en zuigen uw auto uit.

Buitenzijdereiniging:
Eerst wassen we uw auto, daarna maken we de velgen en wielkasten schoon. Na de reiniging polijsten we uw auto, waardoor lichte krasjes verwijderd worden. Het resultaat? Een gladde lak in de originele kleur.

Krasjes in de lak veroorzaken dofheid en houden sneller vuil vast. De kunststof delen op de auto worden weer op kleur gebracht en beschermd. Daarbij zetten we de lak in een autowas. We reinigen uw ramen en zuigen uw auto uit. Als het nodig is, spuiten we uw velgen.

Totaalreiniging:
Dit is de binnen- en buitenzijde bij elkaar. Daarbij reinigen we ook de deursponningen.

Neem contact op

 

Lakcoatings

Een coating is een tweede huid voor uw autolak. Het vormt een solide bescherming tegen zon, zure regen, milieu en de harde borstels van de wasstraat. Wij hebben vier soorten lakbescherming:

FLON4000

Een mooi gelakte auto moet mooi blijven. FLON4000 is een beschermlaag voor uw lak. Het product bevat PTFE (Polytetrafluorethyleen). Een bekendere naam voor het hechtmiddel PTFE is TEFLON®. Dankzij dit middel hecht de coating aan staal en lak. Anderzijds hechten materialen niet aan de coating.

Vuil heeft geen kans

Sluit de poriën van uw auto met FLON4000 en vuil maakt geen kans. Viezigheid en zeepresten hechten zich niet meer aan de lak. Hierdoor blijft de auto langer schoon en laat de lak zich makkelijker reinigen.
Bij FLON4000 is het PTFE-molecuul ingesloten in een waslaag, die ervoor zorgt dat het opbrengen van TEFLON® zeer gemakkelijk gaat: 1 handeling en FLON4000 zit in en op de lak. Door de hardheid en de microscopische kleinheid van het molecuul blijft FLON4000 jaren zitten.


Dat zit wel goed

Door de positieve en negatieve lading hecht het zich goed en stoot het vuil af. Jaar in jaar uit. Daarom krijgt u na een behandeling bij Polytop in Alkmaar een glansgarantie van maar liefst 3 jaar.

Nanokeramische coating

Lakbescherming op basis van PTFE (Teflon) is al vele jaren op de markt en wordt door de meeste mensen inmiddels gezien als een “must” voor hun auto. Op dit programma is een uitbreiding gekomen, een nieuwe technologie, een coating op “keramische” basis! Deze technologie is geschikt voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, campers, caravans, boten, tractoren, landbouw- en grondverzetmachines en zelfs vliegtuigen.

Nanokeramische coating is een coating die de hardheid van de lak verdubbelt. Hierdoor krijg je een nagenoeg uv-werende en krasvaste coating, uiterst duurzaam en ontwikkeld volgens de nieuwste technieken. Ideaal voor auto’s, caravans, campers, vrachtwagens en vliegtuigen. De beste en meest duurzame lakbescherming op dit moment.

Deze bijzondere lakverzegeling is ontwikkeld door de FLON4000 International Groep, die sinds 22 jaar marktbepalend is in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige oppervlakte coatings.

Inruilwaarde

De bescherming van FLON4000 ziet u uiteraard terug op uw auto, maar er zijn nog meer voordelen. De zorg die u aan uw auto besteedt, heeft een positieve invloed bij de waardebepaling tijdens de inruil, maar ook bij andere vormen van taxaties. Wat wil dat zeggen? De FLON4000-behandeling verdient zichzelf terug.

Autoshampoo

Investeren is korting krijgen. Bij een FLON4000-behandeling krijgt u een vriendenbon die u weg kunt geven. Wanneer de bekende van u de bon inlevert, krijgt u korting op een fles autoshampoo met TEFLON®-additieven. De shampoo is voldoende voor 20 wasbeurten. Hiermee houdt u de beschermlaag in topconditie.

Behandeling met FLON4000

Laat de buitenzijde van uw auto helemaal reinigen en verzegel de autolak met een lakpantser. Dit is een hoogwaardige was op basis van TEFLON® (FLON4000). Hiermee is uw lak optimaal beschermd tegen weersinvloeden, krassen en vogelpoep. U krijgt 3 jaar glansgarantie en elk jaar wordt u opgeroepen voor een controle. Bij deze behandeling hebben wij voor u een gratis leenauto beschikbaar.

Totaal-FLON4000-behandeling:
Dit is een totaalreiniging van uw auto met FLON4000 in plaats van een gewone was. Ook hierbij hebben wij voor u een gratis leenauto ter beschikking.

Nabehandeling FLON4000:
U krijgt elk jaar een oproepkaart voor de glanscontrole. U kunt uw auto laten controleren, maar u kunt ook gebruikmaken van de nabehandeling. Hierbij wassen en zuigen we uw auto en behandelen we hem met een speciaal ontwikkelde was voor de FLON4000-laag op uw auto. Daarbij maken wij uw auto weer netjes (velgen, rubbers, banden, ramen, interieur).

Actie

Als u nu uw auto bij ons brengt voor een FLON4000-behandeling, krijgt u GRATIS een Renault Twingo leenauto mee.


Maak een afspraak

 

Aanslag verwijderen

Onder aanslag op uw auto verstaan wij onder meer roestaanslag (hoogovens/Tata), verfspatten, vuurwerk en hars van bomen. Eigenlijk alles wat niet op uw autolak hoort te zitten. Dit kunnen wij verwijderen met speciale technieken. Welke technieken? Dat hangt van de aanslag af.

Ozon

Laat nare en vieze luchtjes uit uw auto wegnemen. We zullen de auto eerst grondig moeten reinigen, voordat deze behandeling werkt.

Schuurpolijsten

Hierbij verwijderen we krassen zonder te spuiten of deze in te leggen met verf. De kras wordt (indien mogelijk) opgeschuurd zodat deze volledig weg is. Hierna halen we de lak weer op waardoor deze wordt beschermd.

Koplampherstel / koplampreparatie

Wij kunnen doffe en verweerde koplampen herstellen zodat deze weer jaren meekunnen en goed door de keuring komen.

Meerwerk

Wanneer u een auto door ons laat reinigen, kunt u ons ook vragen om extra aandacht te besteden aan bijvoorbeeld het verwijderen van hondenharen, stickers, lijm, nicotineaanslag, verf en kalk. We spreken hierover een prijs af.

 

Een krasloze auto? Neem contact op voor een
prijsopgave. Bel ons via 072 - 564 64 44

Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Naar de webshop