Skip to main content
 

Pure-Grade Ceramic Coating

 

Pure-Grade Ceramic Coating

 

Pure-Grade Ceramic Coating

Een unieke coating

De nieuwste High-Solid coating, Sill Pure Grade wordt gevoerd door Polytop. De “100% Pure-Grade” is een Nederlandse ontwikkeling, een keramische coating met als bijzondere eigenschap dat het een 100% vaste-stof is.

De naam ‘High-Solids’ mag worden gebruikt bij coatings die meer dan 65% vaste bestanddelen bevat. Het is dan ook buitengewoon, dat FLON in dit geval een 100% Solids Coating ontwikkeld heeft. Dit betekent dat de lak van uw auto behandeld en wordt beschermd door het pure product, zonder toevoegingen en vluchtige stoffen.

Sill Pure Grade

Is deze coating beter dan b.v. de SILL Ceramic Coating van FLON? JA, wij durven te stellen dat deze coating op dit moment de beste coating is die überhaupt op de markt verkrijgbaar is.

Zijn andere FLON-Coatings nu niet meer goed? Natuurlijk wel, iedere coating heeft zijn eigen dynamiek, prijs en kwaliteit.

Waar zit het verschil met de SILL Ceramic Coating? Deze nieuwe Pure-Grade Ceramic Coating heeft de zelfde basis, is alleen in alles beter, sterker, mooier, gladder en duurzamer. Bij normaal gebruik en onderhoud mag je deze coating;

“permanent” of “Long-life” noemen

Eigenschappen van deze coating;
Heeft de look en feel van een transparante laklaag. Het oppervlak is na behandeling spiegelglad en kristalhelder, de lak van uw voertuig voelt zijdezacht aan, super waterafstotend en nagenoeg zelfreinigend.

 • Hydrofoob; vuil en waterafstotend
 • Lotuseffect; zelfreinigend vermogen
 • Prachtige diepe glans in de lak
 • UV-werend
 • Duurzaam
 • Flexibel
 • Hardheid; 10H
 • Eenvoudig te reinigen voertuig

Na applicatie krijgt u de officiële FLON Gold-Card aangeboden door uw dealer.

Pure-Grade Ceramic Coating

Garantie registratie

Na behandeling moet uw auto zijn voorzien van een product label, heeft u een geregistreerd pasje ontvangen en is uw auto aangemeld voor garantie.

12 maanden na de behandeling ontvangt u een oproep van ons, u mag een afspraak maken met uw dealer voor de jaarlijkse controle. Een korte uitleg met verdere instructie staat op de uitnodiging. Wij doen ons uiterste best om uw voertuig in de beste conditie te houden. Met deze jaarlijkse inspectie bent verzekerd van de hoogste kwaliteit en werking van deze coating.

Garantieregistratie Polytop

Lakschade en nu

 1. Meld de schade bij uw FLON-dealer
 2. Neem contact op met uw schadespecialist
 3. Leg het garantiepasje in de auto voor de schade-expert, de meeste verzekeraars vergoeden een FLON-coating
 4. Uw schadespecialist handelt de schade voor u af
 5. De coating is een uiterst hoogwaardige beschermlaag, die alleen onder garantie, door uw FLON-dealer kan worden hersteld
 6. Twijfelt u, neem dan contact met ons op
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Lakinspectie door Polytop

Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Naar de webshop