Skip to main content
 

Waarom een keramische coating

Voordelen van keramische coating in plaats van Wax

  • Langdurig resultaat, tot wel 5 jaar (of meer).
  • Minder onderhoud nodig
  • Minder gevoelig voor reinigingsmiddelen
  • Gladder resultaat
  • Behoudt langer de glans
  • Minder krasgevoelig
  • Werkt extra waterafstotend(hydrofobisch)

Wax
Een wax of was is een beschermlaag die je over het gepolijste oppervlak aanbrengt en geeft een mooi ‘glossy’ resultaat. Een wax ligt als het ware ‘op’ de lak. Het zorgt ervoor dat het gepolijste oppervlak glad blijft aanvoelen en het beschermt je lak.

Keramische coating
Veel autobezitters kiezen er tegenwoordig voor om een coating aan te laten brengen op hun auto. Een verstandige keuze, want een auto coating biedt maximale bescherming tegen krassen en schade aan uw autolak. Een coating vormt een vuilwerende beschermlaag op de autolak en geeft uw auto een luxueuze, diepe glans. Ook is uw auto na een professioneel aangebrachte coating beter opgewassen tegen mogelijk schadelijke invloeden van buitenaf en extreme weersomstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan het inbranden van vogelpoep, strooizout, uv-licht, hagelschade of krassen in de autolak door opwaaiende takken.

Een keramische coating is een heel ander soort product dan een gewone coating of wax en hecht zich dieper en vaster in de poriën van de lak, het gaat een reactie aan met de ondergrond en vormt een harde beschermlaag die veel duurzamer is dan wax. Voor keramische coatings zijn er een aantal soorten. Met een levensduur op auto’s van tot soms wel 10 jaar.

Meer weten over keramische coatings, klik HIER.

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Pure-Grade Ceramic Coating
Polytop keramische Coating voor uw auto

Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Naar de webshop